Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är den gode herden.." "fåren känner herdens röst.." "följ mig"


Fåret som följer sin herde

går inte

vilse.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 171 gånger
Publicerad 2011-09-21 09:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den som har funnit Jesus har kommit hem.
Man behöver inte vara ett irrande bloss.
2011-09-21

    Sven-Erik Sköld
och Herden tvingar ingen att följa, men Han kallar alla, även Dig: "Följ du mig.."
2011-09-21

    ej medlem längre
du är vilse.
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld