Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätta steg i sanden

En ny dag gryr

på min resa

genom en liten

tid av evigheten

Det jag

vill lämna efter mig

är

lätta spår i sanden

av

kärlek, visdom och mod

att allt är

möjligt

bara vi vill

det tillräckligt mycket

Vi andliga varelser

som lånat

en mänsklig kropp




Fri vers (Fri form) av Tiiiina
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-22 10:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA för än fins det hopp! kram
2011-09-23

    Maria Malm
Fina ord. Ja, helst är det sådana spår man vill lämna.
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Tiiiina
Tiiiina