Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klämmer Silverstrålar ur min hand och öser Guldskimmer ur mitt hjärta

Du är gudomligt helgjuten
Dina rosor doftar ännu vackert hjärta
Min värmevåg når trädens blad när
jag klämmer silverstrålar ur min hand
och öser guldskimmer ur mitt hjärta
Jag har talat så många språk
medans vindarna bara Piskar för att jag inte hörs.
Kapsejsa nu..Nej..nej..
Tänk på att jag sitter till rors
Jag tar fotspjärn och går inte överbord i byarna
Betagen fortsätter seglingen Eudaimonia, Hedone, och Ataraxia gör mig sällskap.
Nu blir det kväll igen emellan stjärnors glans och liv
Entuasmiserad tar jag så då mitt egna löfte
om att måla dröm dansen så vackert jag bara kan och förmår in i hjärtat där våra händer flätas till kärlek.
När vi går upp igen till ytan för att leva tittar jag på dig..
När man väl lärt sig simma kan man snart lära sig både att.. dyka och flyta, det går av sig själv..




Fri vers av Songbird VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-22 22:27



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart...
2011-09-25

  Nils Teodor VIP
Härlig och vacker text
2011-09-23

    ej medlem längre
Du

kan

detta
2011-09-22

  Peter Stjerngrim VIP
Tycker bara så innerligt mycket om känslorna du väcker inom med den kärlek du förmedlar genom detta innerligt vackra flöde ...
2011-09-22

    ej medlem längre
Underbar text!!!
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP