Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Större och vackrare


Jag blev större och vackrare med dig
Större för att du trodde på mig
och vackrare bara för att tro är så vackert

Jag minns dina ord om kärlek
Jag blev större i dem
och vackrare
när du sen skrev att du älskade mig
efter att du sagt att du aldrig
älskat någon förut

Jag vet inte om det var så
men jag tänker att även du
blev större och vackrare hos mig
så att du kunde älska

Älska mig större och vackrare




Fri vers av Ann JM
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-22 20:42



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Kärlek kan göra underverk - både för den som ger och får...visst blir man ännu vackrare, starkare "i kärlekens namn"...att ge och ta kan öppna upp så oändligt mycket - men också göra så förtvivlat ont om allt rasar. Upplever vemod i din starka text. *Kram*
2011-10-20

  Ordregnspoeten
Vilken oerhört kraftfull dikt med sanningens ord om hur enkelt det borde vara när kärleken drabbar en, men sällan är det ju så.
2011-10-19

  Zelogath
Åh så vackert!
Man växer i sin kärleks ögon
I takt som hon växer i sina egna
Jag känner igen det
De tre orden
Ibland betyder de precis
Allt
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ann JM