Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i ett hörn av trädgården


Septemberhimmel

stolt sträcker rosenskäran
sina kronblad upp
mot den blå septemberhimlen

vinden griper fatt i den
och en böljande gungande dans
smeker mina ögon

jag ber en tyst bön
till frostmannen
om förskoning ännu några dagar




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-23 08:42



Bookmark and Share


  Kim VIP
Åh samma här, älskar denna!
2011-10-05

  Heikki Hellman
Ett vackert och fascinerande poem.
2011-10-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Behaglig och vacker att läsa. =)
2011-09-28

  Bibbi VIP
Skriver under på Gunlög
2011-09-28

  Linda CH VIP
Jag ber med dig! Vacker text och bild.
2011-09-27

  anits VIP
En sån vacker bön,frostmannen hade jag
gärna väntat på några dagar till, han har
hälsat på hos mig ett par gånger redan, det
känns alltför tidigt
2011-09-24

  ULJO
Underbar bön om att sommaren får dröja kvar ett ögonblick till.
2011-09-23

    ej medlem längre
En vacker dikt och ett förtrollande foto, nog må frostmannen bifalla din önskan!
2011-09-23

  Anya VIP
Fint! Håller med, vill också att frostmannen ska vänta ett tag till.
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP