Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte för att göra mig märkvärdig I

det är Den som talar som

är märkvärdig,


men JESUS har talat till mig

med en människas röst, vid två

tillfällen; första gången var när jag

träffade min fru, då blivande, visste inte

hennes namn och ännu mindre vem hon var


skulle ta adjö av henne och många andra, vid

en bjudning - julgransplundring - i Solna; när jag

fattat hennes hand, för den sakens skull, säger Guds

Ande, en mjuk, klar och stilla röst: "Nu är du på väg att

gå ifrån den, som kommer att bli av stor framtida betydelse

för Dig" samtidigt väcktes mitt intresse för henne:

det sa "klick"!


Detta hände i januari 1968,

1969 förlovade vi oss

och gifte oss och

är det än


återkommer till det

andra tillfället.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 182 gånger
Publicerad 2011-09-23 10:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Än en gång: Rekommenderar Sten Nilssons memoarer "Ledd av Guds hand".
Även han hörde vid ett antal tillfällen Gud tala klart och tydligt.
Jag kan inte direkt påstå att jag alltid hör Honom tala med hörbar röst, men ibland får jag liksom tankar och impulser som jag bara vet kommer från Honom.
Jesus sade att fåren känner Herdens röst och i Rom 8 talas det om barnaskapets Ande som vittnar med vår ande.
Se även Luk 12:57.
2011-09-24

    Sven-Erik Sköld
C3H5, "alltid när man minst anar", exakt! Tack för kommentaren! S-E
2011-09-23

    C3H5(NO3)3
vilken märklig och häftig upplevelse.

visst är det coolt när det händer (och alltid när man minst anar)
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld