Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde jag?

Hur kunde jag?
Orden borde inte nått dig
men ändå blev det så
Kanske var det meningen
att bara du skulle höra
om jag inte kunde hålla tyst

Och mycket riktigt blev det så
Vill inte riva upp sår
men att utvecklas är ett måste
och hennes krav
det är där vi står still


Tankarna surrar
Jag vet ju inte längre
vad som är rätt
Låter mig ledas
av andra ord
bara för att
känna mig älskad
av andra människor

Du är en droppe i havet
men kom ihåg
att du förtjänar hela havet
och inte bara droppen
Men hon ser inte droppen
Hon ser framtiden
och inte vägen dit
vi måste gå i nuläget
Mitt samvete har lagt sig
så trött




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-23 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta