Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge blod!! Ge kärlek!!


Ge Blod och Kärlek, det är alltid någon som behöver!!

Orden i min mun finner ingen mening,
är vi lika gärna stumma och begraver
oss i vår aldrig sinande kärlek och vishet
tills det våran tur är när vi blöder ont.
Varför ruva på en frisk tillgång om du har
möjlighet att ge vidare till den som inte kan.
Någons kärlek kan räddas.
Ge..blod så får du tillbaka.
Ge.. kärlek så får du mitt hjärta.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-26 15:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Någon gav Sitt blod för dig.
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP