Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

daterat 2004 - vargavinter



snön har lagt sig
mellan gran och stuga
på berg och slätt
färgar naturen
likt vatten till is
detta vita täcke
fryser tiden
en vargavinter
som kommit för att stanna




Fri vers av kaos_lyrik
Läst 216 gånger
Publicerad 2011-09-24 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaos_lyrik
kaos_lyrik