Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅR VÄL AN

hösten går väl an

så länge den är solig

så länge den är minnen

från barndomsbilutflykt

söndagar på väg

i gammal vauxhall viva

en tid när hela sverige

var folkhemsbyggt och tryggt

toppluva satt på

en tröja mamma stickat

och västerut gick färden

när solen sken som bäst

och böcker öppnade

en dörr mot vida världen

ja, hösten går väl an

om livet är en fest

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/9 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-24 15:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina barndomsminnen
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP