Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då undergången slår till.


När tjurarna tysnar

När tjurarna tysnar, tysnar också ankans sista kvack.
När tjurarna tysnar, har läskedryckerna fått sitt sista snapp.
När tjurarna tysnar, har Jo Nesbo skrivit sin sista bok i papp.
När tjurarna tysnar, har människor gjort vårt sista klapp.
När människor gjort sitt sista klapp, blir internet fråntaget i ett rapp.
När internet blir fråntaget i ett rapp, minskar kommunikationen snabbt.
När kommunikationen minskar, ju mer vår brottslighet mer rispar.
Ju mer brottsligheten rispar, desto fler av oss liv minskar.
Då fler av oss minskar, minskar också flera barn, små som minsta.
När barn som små och minsta minskar, desto färre kommer in i framtiden på pass.
Då inser man att tellus tar sitt sista andetag och snurrande årslass.




Fri vers av Cykelpump33
Läst 195 gånger
Publicerad 2011-09-24 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cykelpump33
Cykelpump33