Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rom. 10:10-11 "Genom hjärtats tro blir man rättfärdig, och genom munnens bekännelse blir man frälst. Det står ju skrivet: "Ingen som tror på Honom (JESUS) skall komma på skam"


Klädseln för att komma in i Himlen

Rättfärdighetens klädnad,

tillhandahåller Gud,

Inbjudaren, vid

Jesu kors på

Golgata:


där Han dog för vår orättfärdighet;

för vår orenhet, och sonade

den: betalade vår skuld

inför Gud,


för var och en

som tror.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-25 13:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är enormt lycklig över att Gud har gjort mig rättfärdig och att jag är renad i Jesu Kristi blod.
Jag är tacksam för att jag är frälst och fri och på väg till himlen.
2011-09-25

  Svante
Har man skuld så kan inte 2000-årig mytologi ta bort den. Vill man bli fri från skuld så får man göra något själv för att bli av med den, det handlar om relationen mellan människor.

Johannes 3:16; Så hatade gud världen att han gav den sin ende son, för att de som inte tror på honom skall gå under. Det är det som versen egentligen betyder, om den betydde någonting.

Tänk efter, vore det inte orimligt att döma till liv eller död med något så orimligt som att tro på myterna kring Jesus på korset. Bibeln är texter som rör sig kring östra Medelhavsområdet kring något årtusende, efter sen människor funnits på Jorden i hundratusentals år, klart överskattade texter, men med en viss litterär tradition till vissa delar.
2011-09-25

  Seglaren
Visst får du tro på himlen.
Jag gör det inte. VIlket gör att jag kan svära utan att bli rädd.
Djävlars! Vad har jag nyss sagt :D
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld