Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


ett liv som efterfest

klackar mot linoleum som lösnaglar mot en griffeltavla
och hävstångseffekten gör dig tandlös men
här, din catwalk mellan pendeltåg, är en gråzon
där naturlagar upphävts
modet hänger i luften och väntar på 03.14

din påfågelsskrud fyller sitt syfte och
feromonerna fyller rummet till bristningsgränsen
här, mellan parningslek och blodigt allvar
och ingen har någonsin varit så naken som du är bakom masken

men
det är ingen som ser dig i ögonen här




Fri vers av BaraOrd
Läst 463 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-24 22:12



Bookmark and Share


    silencepainter
alltså det här är så bra.
"och ingen har någonsin varit så naken som du är bakom masken". den fångar en känsla som jag tror de flesta ungdomar idag känner igen sig i. och fånga den med stil, göra den till något vackert (även om det ofta är lite sorgligt). är en konst. tack.
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd