Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGEN SOM JESUS GJORT

blickar ut över stilla höst

solen är på väg upp i öst

jag såg stjärnhimlens prakt i går

obeskrivliga skaparspår!

edenlugn ligger morgonen

rädda barn avskyr stillheten

så de fyller sin värld med ljud

för att slippa kontakt med Gud

 

 

det är friskt, det är frihetsglatt

det är ljust efter drömfylld natt

här finns livsrum för övernog

som ett barn i en smultronskog

får jag känna mig ny på nytt

obesudlad har morgon grytt

tanken höjer sig över lort

här är dagen som Jesus gjort!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/9 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-25 14:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja
vad säger man
Amen va =)
2011-10-01

  anits VIP
En helt underbar text
2011-09-26

    Sven-Erik Sköld
Jag andas livsluft, livslust och f.ö. hög, klar och frisk luft; med en tydlig doft av blommor, rosor? när jag läser Din text. Tack för den! Och f.ö. hälsningar med Ps 27. S-E
2011-09-26

  mare VIP
Tack för en underbar text !
2011-09-25

  Måna N. Berger
En skön, utsövd morgon och en vacker höstdag! Det är fint!
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP