Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Han (JESUS) är den klara morgonstjärnan" JESUS: "Dessa tecken skall åtfölja dem som tror, i mitt Namn skall de driva ut onda andar, på sjuka skall de lägga händerna och de skall då bli friska.."


Jesu Kristi Namn kan aldrig urvattnas!

det strålar i all evighet

och så ofta det nämns, bävar

den onda andevärlden, för den

vet, att den är besegrad i Det Namnet,


för alltid!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 140 gånger
Publicerad 2011-09-26 15:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det. Det finns ingen prutmån på detta underbara budskap.
"Demons are helpless
at the sound of that name
for they still remember
Jesus put them to shame
All hell just trembles
for they must obey
And heaven stands at attention
when I mention that name"
(David Ingles)
2011-09-26

    ej medlem längre
så urvattnat.
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld