Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En syn med snabb uppfyllelse

Bodde i Hovslätt

höll på med

att tvätta

min bil


när jag fick för mig

att jag skulle hälsa på

en "nyfrälst" kompis som

bodde ungefär en halvmil

från mig


när jag sätter mig i bilen, för att åka

får jag se i en syn, hur jag blir stoppad

av polisen, och tänkte: jag behöver ha med

mitt körkort, och springer in och hämtar det: den

tiden var det böter på att inte ha körkortet med vid

bilfärd


när jag åkte till min kompis, inga poliser, men när

jag sedan åker hem, står de där och vinkar

in mig till vägkanten, precis som jag sett

i min syn.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-27 12:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Medialitet kommer inte från Gud. Saida var definitivt inte ett Guds barn.
2011-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Det handlar om direktkommunikation med Gud.
2011-09-27

    Sven-Erik Sköld
B.J.A "lita på magkänslan", egentligen ligger det någonting sunt och äkta i det Du skriver: räkna med att det är enkelt, jordnära, och inte någonting högflygande, som det ju kan bli drakar och ballonger av.. Tack för den! Mvh S-E
2011-09-27

    Sven-Erik Sköld
Elwania, helt sant det Du skriver, det finns också trolldom på det här området. Jag har vuxit upp i en region, där sierskor och siare var en del av verkligheten. Senast rikskända var kanske Saida i Boden och hennes mor, Hanna, i Petbergsliden. Dessutom har jag haft en arbetskamrat vars far hade siandes utrustning: okult.

Mvh
S-E
2011-09-27

  Elwania
Vad vill du bevisa med detta?
Jag är född medial jag har flertal kontakter i olika världar
och även med olika aspekter i mig själv
så det är väl ingen big deal med att får en sådan som du kalla det syn.
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld