Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom! Jag vill inte vara själv



Vill inte vara ensam
inte just nu

Kom, var hos mig

Vill inte vara själv
det är då tankarna dyker upp

Så kom, snälla var hos mig

Jag vill inte tänka just nu




Övriga genrer av curra
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-03-26 18:27



Bookmark and Share


    Jukebox
Underbart skrivet
hemsk känsla.

Slå en plingiling å siri rusar.
2006-03-28

    Ghali
Härligt.. hatar känslan..
2006-03-26

  Lou
I know the feeling...
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

curra
curra