Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen variant av gammalt "ordstäv"


Aforism 4




Vårt liv är inte oändligt -
se därför till
att varsamt gå

på dess stigar
















Övriga genrer (Aforism) av Junitvillingen
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-28 08:22



Bookmark and Share


  Filosofen2
Ta vara på varann och ge uppmuntran alltid.
Hjärtesorg hjälps med glass och kärleksfilm.

Ordens betydelse viktigare än vi kan ana.

Life is beutyful
2011-09-30

  Järnkatten
I alltid ska vi göra det, bra att du påminner oss dock :)...
2011-09-28

  LovisaCecilia
Fint kära du.
ta ingen skit!
2011-09-28

  aol
klokt sant skriftat vännen,
2011-09-28

  Cris
Klokt!
2011-09-28

  Anita Brännström VIP
Att livet är kort har jag blivit påmind om, när jag fick bröstcancern....
2011-09-28

  Anna*
Ja, det är ju att föredra om det på något sätt går * ler*
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen