Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill så gärna tro...



Aftonstjärnan

omsluter mig

med sin

så varma mjukhet



ger nytt hopp

inför

morgondagen




Fri vers (Fri form) av Junitvillingen
Läst 840 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-02-14 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen