Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus sover




Ja..





någon gav sitt färgade blod för mig..







..men på vägen i gulmårans snår tappades mer än så..






gam.. luftskär allt mitt syre..kliv över liv..





men aldrig..aldrig.. mitt egna blod..





samlar kraft för eders totala oförstånd och Grafa Hufudfel







..ge törntaggar att sakta..




sakta..





vrida..





djupt..





borra in..





..när sinnet och kroppen inte längre vill vara min..




Fri vers av Songbird VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-28 10:38



Bookmark and Share


    Torbjörn Magnusson
Mycket bra, mångtydig text...
2011-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Eller hota.
2011-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Nej, Han sover inte.
Och när Han en gång gjorde det - i båten då det stormade på Genesarets sjö - hade Han ändå full kontroll.
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP