Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

ett av naturens märkliga
ljuva bakvända mirakel.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-29 10:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Drömmar är mirakel när de blir sanna :)
Vackert..
2011-10-01

  Peter Stjerngrim VIP
Nästan så att man skulle kunna säga ...
- Livet är som en Eka
Man måste ro bakåt för att komma framåt ...
Dvs vi behöver vår historia med tillhörande erfarenheter för att kunna komma framåt i våra liv ... (underförstått på ett positivt och framgångsrikt sätt och vis ... )
Fy vad krass jag kan vara stundom ...
Tycker dock mycket om din tanke! Mycket ... :)
2011-09-30

    ej medlem längre
ja visst e det det!
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP