Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
faller i ett vakuum och jag är hopplöst försvunnen in i mig själv


och jag hittar inte ut

det här kommer ta kål på mig
bli min död
så gör dig själv en tjänst

stick medan du kan




Fri vers av Tankekraft
Läst 255 gånger
Publicerad 2011-09-29 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tankekraft