Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förundrad utan band av allt

och ibland blir det bara klart och tydligt
men orden finns inte någonstans att hitta.
Vad som kan vänta runt hörnet
det runda..kan jag bara undra.
Av alla ställen där jag varit,
av alla ställen där det har funnits magi, vet jag nu om att dina ord finns inuti.
Och hur skulle jag kunna veta, men jag förstod!
Jag anade nog..
men det var inget jag fullt ut visste,
hur vi båda saknade det vi misste.
Så jag går in i min nya dag,
mycket starkare, inte fullt så svag.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-03 09:48



Bookmark and Share


  Zelogath
Ibland finner man det man söker efter
På de mest oväntade ställen
Med ens kommer man till insikt
Ibland
Aningen försent
Men med nya tag
Blir man starkare än någonsin förr
Applåd!
2011-10-05

  Anna*
Välskrivet och hoppingivande! Applåder
2011-10-03

  Peter Stjerngrim VIP
Det är inte så där särdeles svårt att tycka om dig, min nyfunna vän ... Du inspirerar! ... och ger så mycket mer än så ...
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP