Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDER HANS STJÄRNOR

där uppe bland stjärnorna

är allting alltid lika lugnt & stilla

här nere bland hjärnorna

slåss diktaturregimer mot gerilla

vi går mot oktober nu

en månad som är röd liksom sitt rykte

min stjärnklara varma kväll

så fjärran från det där jag skrev och tyckte

med stort majestätiskt lugn

ett stjärnklart universum breder ut sig

min Räddare är min Kung

för att Han drog mig upp och förde ut mig

när abraham räknade

så överväldigades patriarken

problemen de bleknade

som fallna höstlöv i den tomma parken

min jord snurrar varv på varv

jag följer med stigande beundran

fall ljus genom varje skarv

och tindra, ljuva stjärnljus, tänd förundran

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/9 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-30 06:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd !
2011-10-01

  anits VIP
Mycket vackert skrivet, gillas
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP