Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No one knows...

No one knows the sad man
behind the mask

No one knows his longing for love
but, the man behind the mask

No one knows the lonely man
who takes shelter
behind the mask...




Fri vers av mickech
Läst 290 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-30 15:24



Bookmark and Share


  Anna*
The mask is neccessary sometimes until it is time to throw it aside and start to live life to the fullest. Well written!
2011-10-06

  La Magnólia VIP
En dikt som når hjärtat .. fina tankar.
2011-10-01

  mickech
till pergiljo utåt såklart små steg i början sen större kliv ut i den stora världen
2011-09-30

  Ninananonia VIP
http://www.youtube.com/watch?v=fEGI9NbH-mk

:)

2011-09-30

    ej medlem längre
Vart bör han rikta sin längtan?
2011-09-30

    ej medlem längre
Vilken text! Underbar...rytmisk och melodiös...tonsätt den gärna!
2011-09-30

  Ninananonia VIP
Ja den får mig att tänka på en låt som jag älskar... :)
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech