Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fall for them

I awoke, on the floor
my feet, were placed north
windows were crashed,
and my feet were sore

how did I get here when moment ago
he was lying with me and kissing me so

fall for them and lose your vanities
awakened from my heavenly dream
his strength in riots and power, weakens me
I wait for the day where I can finally
stand up and leave

pride could've, kept me warm
strength, could take me far
maybe one day I'll gain it back
and turn my heart back to black

when did I let them down so fast
my guards are now ever again lost

fell for him and lost my vanity
awakened from my heavenly dream
his strength in trial and power weakens me
fell for him and lost everything




Fri vers av debt of a soul
Läst 215 gånger
Publicerad 2011-10-01 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

debt of a soul
debt of a soul