Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 57:15"Jag bor i helighet i höjden, men också hos den som är förkrossad och har en ödmjuk ande, ty jag vill ge liv åt de ödmjukas ande och liv åt de förkrossades hjärtan".


Med tanke på hur bottenlöst lite den förgängliga, lilla människan vet

om livet

och om evigheten


kunde ju åtminstone

och rimligen, ödmjukheten


få finnas hos henne, eftersom

också det alternativet existerar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 113 gånger
Publicerad 2011-10-01 15:40



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Larz, en bra förklaring, en Biblisk förklaring; och den håller, den är med andra ord, sann! Tack för den! S-E
2011-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln säger att den oomvända människan är förmörkad i sitt sinne.
2011-10-01

    Sven-Erik Sköld
Rödalacket, vi får se, och framförallt Du, får se. Mvh S-E
2011-10-01

  Seglaren
Jag har inga problem med att måsta vara ödmjuk. Vem kan straffa mej?
Ingen eftersom gud är död liksom jesus är.

Ateismen, att säga nej till gud och gudar, ger mig frihet och frimodighet. Det finns ingen osynlig makt som kontrollerar vad jag gör.
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld