Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djup

Man stannar till med det man höll på med,
enbart för att se djupt in i varandras ögon.

Granska linjerna i ansiktet
tills man kan dem
utantill.


Känslan av att man känner samma sak(er),



fast jag vet

att det inte finns någonting ömsesidigt

med våra känslor.




Fri vers av tvåve
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-01 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tvåve