Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bagatell, verkligen


Beslut

Sitter i min soffa

Ska laga lite mat


Tankarna svindlar

i Hjärnans dunkla vindlar

vill nog tänka klart

men


Sitter i min soffa

Ska laga lite mat




Bunden vers (Annat versmått) av Torbjörn Magnusson
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-02 17:10



Bookmark and Share


  wildah
Ett beslut är ju väldigt viktigt och ingen bagatell, visserligen finns olika grader i detta naturligtvis! En fin dikt blev det oavsett :-)
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn Magnusson

Senast publicerade
Beslut
Höst
Sorg
Dröm
* Se alla