Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Evig Tid

I denna värld ges värme i evig tid
Ty kärleken ligger i betraktarens ögon

Dock en kall känsla många möter
Ty det finns mycket ondska i denna värld

Då du visar dig och ler med värme
Du kan stå emot ondskan, i evig tid




Fri vers av Somlike Life
Läst 186 gånger
Publicerad 2011-10-02 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somlike Life
Somlike Life