Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slussas ut

slussas ut
pengarna är slut
inte tid att vara sjuk
vårdinrättning
sjuk sysselsättning
knas 3fas




Fri vers av hilen
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-04 11:31



Bookmark and Share


  Shahla Haghi
Ja, det är orättviss att slussas ut.
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

hilen
hilen