Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig

Slåss har människor gjort i alla tider
Det är alltid någon som börjar striden

Vissa strider för att visa vilka de är
De bara tär sina motståndare isär

Men de männen som aldrig kommer hem igen
Fruar som gråter sig till sömns mitt i natten

Barnen skiter i om de inte har några pengar kvar
För inga pengar i världen kan ersätta en far

Många hatar krig och det med rätta
För det finns vissa saker som inte går att ersätta

Tänk på alla människor som har dött i krig
Hur kan det vara rätt att ta så många liv?




Fri vers av Somlike Life
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-05 14:21



Bookmark and Share


  Anna*
Det finns absolut inga ursäkter tycker jag för krig. Inget som gör det ok att döda mängder av människor på något sätt.
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Somlike Life
Somlike Life