Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What I Am

Dark is my soul
Black is my heart
Gray is my skin
Blue are my eyes

Dark is what I am
Always blue
That is what i always will be
Never to be true




Fri vers av Somlike Life
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-05 14:23



Bookmark and Share


  Anna*
Ah, so sad!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Somlike Life
Somlike Life