Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett tafatt försök att försöka översätta en av de starkaste kärlekssångerna Whitney Houston sjunger denna version.


I will always love you..

Om jag skulle stanna
så vore jag bara i vägen för dig

Så jag ska gå
men jag vet
att jag kommer att tänka på dig varje steg jag tar

Och kommer alltid att älska......älska dig

Bitterljuva minnen är allt jag tar med mig
så farväl och snälla gråt inte
vi vet båda att jag inte är vad du behöver

Och jag skall alltid älska dig.....älskar dig

Jag hoppas att livet behandlar dig väl
och jag hoppas du får allt du drömt om
glädje och lycka
men mest av all önskar jag dig kärlek

och jag kommer alltid att älska dig.....




Fri vers av mickech
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-06 02:35



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mycket vackert.. den låten är underbar :)
2011-10-10

    ej medlem längre
En underbar och rörande översättning...du har lyckats fånga känslan.
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech