Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Gud står emot de högmodiga, men de ödmjuka ger han nåd" "Han leder de ödmjuka rätt".


Människans största tillgång

Ödmjukhet och

största minuspost: Högmod.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 159 gånger
Publicerad 2011-10-06 10:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Synden är den största bristen.
2011-10-06

    Sven-Erik Sköld
Jack E Gladh, ödmjukhet är förutsättning ett, sedan kommer det an på hur Människan använder den. Mvh S-E
2011-10-06

  Seglaren
Mycket bra text.
Första styckets 2 ord blänker.
Andra stycketss 3 ord berör.
Rubriken är kronan på verket.
Allt som allt en kanontext.
Du måste ha haft ett enormt och tidsödande arbete med att författa detta mästerverk.
mvh- lacket
2011-10-06

  Jack E. Gladh VIP
Befriande att få veta. Det innebär i klartext
att vi inte nödvändigtvis behöver tro.
Ödmjukhet räcker.
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld