Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till du som håller hennes hjärta i din hand

Till Du som håller hennes hjärta i din hand.

Det här kommer säkert låta lite kliché men om du krossar hennes hjärta, så kör jag över dig med bilen. Fram och tillbaka, flera gånger. Du vet säkert inte vem jag är, hon kanske inte har nämnt mig, men tro mig, jag vet allt om dig. Du förstår, jag har många vänner på många ställen. Och jag vill bara veta att flickan jag älskar är i goda händer.

Du är säkert helt okej, men här kommer ett par tips till dig. Killa henne alltid i håret när ni tittar på TV, hon blir väldigt frustrerad om du inte gör det. Lägg aldrig på luren utan att säga hejdå, jag har gjort det – hon pratade inte med mig på flera dagar. Vissa dagar ägnar hon helt åt att titta på alla avsnitt som någonsin sänts av Oprah, planera absolut ingenting de dagarna. Överraska henne, ofta, hon gillar det. Hon är bara kittlig på vissa ställen och ibland är hon inte kittlig alls. Men skrattar, det gör hon alltid. Hon är en fighter. Och om hon citerar Melissa Horn är du antingen i mega-trubbel eller så gör du henne riktigt riktigt lycklig.

Och du, när du kramar henne, kom då ihåg att du kramar den vackraste flickan i världen och att du alltid ska hålla henne nära. Om hon argumenterar, argumentera emot. Men låt henne i slutändan få rätt, annars blir hon riktigt bitsk.

Du har ingen aning om hur lycklig du är att kalla henne din. Så vårda det varsamt. Du har den äran att hålla hennes hand. Du har förmånen att kyssa henne när du vill. Du har förmågan att göra henne lycklig. Hon är inte bara en annan tjej, hon är den tjejen som kommer göra dig till den lyckligaste personen i hela världen om du bara ger henne chansen. Hon är värd allt. Allt. Ta hand om henne.

Från den som förlorade henne.




Fri vers av Emilio BW
Läst 1011 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-06 13:19



Bookmark and Share


  Yvonne Eriksdotter
så osjälviskt kan man bara skriva om man verkligen älskar.....
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Emilio BW
Emilio BW