Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme


Saknaden är stor av dig men du vill inte vara nära mig,ser dig vart jag än går i mina minnen,vart jag än kommer ser jag allt vi haft tillsammans och ser att allt som betydde något var du.
Ser min enkla stig utan dig rak men utan värme och söker värmen jag haft med dig i mitt liv,värmen söker jag men önskar att det är din värme jag åter skall finna.
I mitt liv saknar jag närheten av dig som var min och som nu ger sin värme till någon annan i livet,finns här för dig om du vill ge mig din värme och dela den lycka vi en gång haft.
Lyckan ser jag utom räckhåll,lyckan för mig det är du och värmen jag söker är din.




Fri vers av Morgan Ulvestål
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-06 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan Ulvestål
Morgan Ulvestål