Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt skriven 2002


Puls

Fingrar så mjuka
en kropp så het
ingen tror, båda vet

stilla, stilla
handen längs din rygg
stilla, stilla
i din famn är jag så trygg

mörkret ligger stilla
spänningen stiger
båda vet, medan natten tiger

som två stora eldar
strålar våra kroppar
som två små beckar
porlar sakta svetten

tillsammans pulserar vi

stilla, stilla
handen längs din rygg
stilla, stilla
i din famn jag somnar
trygg, så trygg...




Fri vers av väderflickan
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-06 21:50



Bookmark and Share


  jörgen g
Vacker och närvarande dikt! Applåd!! :)
2011-10-07

  Kalle.O
Längtansfullt och vackert!
Uppskattar att det fortfarande finns de som använder rim!
Själv rimmar jag ofta och illa:)
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

väderflickan
väderflickan