Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag rusar på i vitt mörker med kärleks tassande kliv.

Jag minns från då i sommar vinter
sommar vinter sommar vinter sommar vinter
sommar vinter sommar vinter sommar vinter
Hur jag ringde flera gånger utan svar
En himla käftsmäll då hade varit bra!
Jag minns hur min, du, ni och ingen var hemma
Hela vägen..hela tiden..
Bara hemma hos dom som går vidare sen
jaa.. där.. dit.. bortom.. uppe i vackra himmelen.
Fyrtio varv i rondell till pendel vägen
Fyrtio varv omvänt för enträgen
Telefoner och guld
nummer som var kvar..
för dom giriga, som senare skulle komma och ta
Jag minns hur jag i båten satt och tittade ner
tittade på det vita skummande vattnet
väntade på att tårarna skulle trilla ner
det kom inget mer, men ni
blev bara fler och fler
Det var nu då när du väckt och nu när alla känslor
kom...
mer va gott..som jag var törstig då
Som jag fortfarande väntade på dom
r..rryyser..
Fuktig hand smeker omtänksamt mitt risiga hår
Frågar mig ärligt innerligt hur jag mår!
Åhh..jag rör om allt till en härlig geggig smet
du då längtar jag liksom du, det vi redan härligt vet
Vilken sörja, att sörja... det vackraste i det vackra.
Åhh..skall jag.. nu..
följa solen runt hörnetvägen
Tittar på när vi alla kramas, pussas,
leker, badar och knyter band,
gamla.. gamla.. jädra fina förlegade videoband
Åh vad jag saknar er i mitt hjärta,
Åh vad ja vill höra rösterna igen
Åh vad jag alltid är hög på kärlek, glädje och liv
när jag rusar genom vitt mörker med små tassande kliv
Glimtar av allt det fina nu liksom då..
en liten hand
håller så frigörande men krampaktigt kvar
En resa till okänt himlaland men du är ängel nu
så du har det alldeles säkert underbart bra.
Ibland när jag vill ringa och numren numer inte finns kvar.
Ibland när jag vill ha ditt hjärta och kloka råd
Det var ju de enda numren jag kunde utantill!!
Och du..fina..fina..ditt nummer hade inte ens blivit till..




Fri vers av Songbird VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-07 17:25



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker om hur du för orden till de vackra orden i det så kallade slutet.. för däri andas vidare vingar
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP