Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA VANLIGA DAGAR

bara vanliga dagar

det är lugnast så

ingen oro som jagar

bara nöta på

slita hårt, lyfta tungt men

trivas gott ändå

vara trygg, simma lugnt, en

ynnest jag kan få

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2011-10-07 06:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Vanliga dagar är dom bästa dagarna
värdefulla att få
2011-10-08

    Rolf Zandén
Du har fått fram de vanliga dagarna
inget ovanligt där inte.
2011-10-07

  Måna N. Berger
Vanliga dagar är värdefulla dagar. Att få ha sådana är en ynnest.
2011-10-07

    Tea Alex
Vardag. Vad glad man är när man får ha vanliga sådana.
2011-10-07

  mare VIP
Så sant, håller med
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP