Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på Guds frälsning

i JESUS KRISTUS, för jag har upplevt den,

och sett den ske med andra.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-07 08:51



Bookmark and Share


  Seglaren
Om ni båda är frälsta, så är det konstigt. Enligt vad jag har hört blir man förvandlad. Men det finns gott om personer här som är bra mycket mer kärleksfullla än er två.
Man kan säga ni är en god reklam för att låta bli frälsningen.
-mvh-lacket
2011-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Me too.
Moi aussi.
Ich auch.
Ana kamen.
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld