Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

monumentet

Om det hade varit upp till mig-
bara lera,
bara skjul
hade det blivit.

Aldrig stort,
aldrig fritt
om det hade varit upp till mig,
utan bara mina duckande tankar
strödda genom verkligheten
bara min egen oförmåga i världen.


Och just för att den saknas därute
så ser jag den desto tydligare.




Fri vers av Statistiska Centralbyrån
Läst 349 gånger
Publicerad 2011-10-07 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Statistiska Centralbyrån
Statistiska Centralbyrån