Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejen

hon går där med flätat hår, önskar att hon kunde öppna sin röda mun och tala med honom
han där som bara ler sådär gulligt och ger hjärtekramar till alla omkring sig

om hon nu vågade skulle hon kyssa den pojken
djupt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av aannastinaa
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-07 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aannastinaa

Senast publicerade
Tjejen
* Se alla