Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonen, tron..

Min tro är min, den är en del av mig
Du säger: du är religiös, tror på Gud
Du säger, att du tror, men tror inte som mig,,,
Vi tror men vill bli tolkade utifrån en känsla inte med ord..

Jag vet att jag tror på en högre kraft, kärleken, godheten
ebb o flod, jag tror på återliv..
Du säger det är flum,,
Jag säger: jag tror inte på en monoteistisk dogmatisk tro..
Inte riter, synd o straff o obevisbara ord o tolkningar....

Du är min son, jag tror på dig...fast vi inte tror på detsamma är vi två som älskar varandra, son o mamma..




Fri vers (Prosapoesi) av All
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-08 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

All
All