Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Vem är min mor, och vilka är mina bröder?" Och han visade med handen på sina lärjungar, och sade: "De här är min mor och mina bröder. Den som gör min himmelske Faders vilja, är min bror, syster och mor"


Den som blivit frälst i Jesu Namn

tillhör en ny familj:


Guds familj


som lever här på jorden

och i evighet i himlen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 134 gånger
Publicerad 2011-10-08 11:20



Bookmark and Share


    papillon
Det framgår med förskräckande tydlighet av nedanstående kommentar att Larz G hemfallit av värsta sortens kätteri. Jag undrar nu om den framstående profeten Sven-Erik håller med om detta och om han i så fall kan tänkas assistera med vedsamling till kättarbålet eller om han, o fasa, håller med den anstötlige Larz i hans irrlära och att vi rättroende måste ordna en dubbelbränning??
2011-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Då ska man även bli DÖPT i Jesu namn (Apg 2:38), och inte i Faderns, Sonens och den Helige Andes namn. Det är inga namn utan titlar.
Det heter i Kolosserbrevet att vi ska göra allt i Jesu namn.
2011-10-08

    Sven-Erik Sköld
Rödalacket, men det kan ju vara så, att "Guds dårskap är visare än Människor", så att Han "genom den dårskap Han lät predikas , frälser dem som tror".

Paulus skriver, delvis som Dig.. att "korset är en dårskap fär dem som går förlorade, men är en Guds kraft till frälsning, för oss som tror"

Vad har Du att förlora på, att prova Guds erbjudande i JESUS Kristus?! Tänk om det är sant.. hur går det då för Dig? Mvh S-E
2011-10-08

  Seglaren
Du ska bli räddad av namnet på en som varit död i 2000 år.
Du ska så slippa undan döden och leva för alltid på ett ställe som kallas himlen.

Tro inte på vad som helst!
Sunda förnuftet säger att det där så otroligt, att en del har för obegränsad fantasi.
Alla dör.
Sen är det slut, eller hur.
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld