Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POTENTIELL POESI

så klev jag rakt ut i

potentiell poesi

ut i all den glädje

som ju faktiskt finns däri

 

 

LARZ GUSTAFSSON   8/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-08 15:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter underbart
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP