Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig, jag blöder precis som dig

jag vet
det du vet
jag ser
det du ser

men jag kan
det du inte kan
och jag vill
det du inte vill

se mig
se mig nu
hör mig
hör mig nu

de har tittat så länge
utan att se
jag undrar vad de tänker
"där är hon som är sne"

sluta titta
börja se

fiskarna i havet
hjälper inte nu

hajarna och valarna
de blundar inte, du

se mig
se mig nu

jag är bättre för dig
än dig själv
just nu

så se mig
se mig längre in
piercingar och färgat hår
är en yta utan sår

jag är mer
mer än mer

se mig
just precis nu

det är inte hat
vad tänker du när du ser mig
nu?




Fri vers av Hannah Söderberg
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-09 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah Söderberg
Hannah Söderberg