Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tenta & mens

tenta och mens
- bör ej blandas

och när det känns som om familjens hus barnmorska birgitta
samtalat med lektorn i internationella relationer
och att de tillsammans kommit överens om att tentamen SKALL
vid varje tillfälle
synkroniseras med
menstruationen

har tron om alltings jävlighet vuxit sig så stark

att mjölkchoklad är enda boten




Fri vers av anna.g
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-11 11:31



Bookmark and Share


  Ord
*skrattar* Ja jisses...

ack om jag skulle behöva utstå blodflöde från skrevet...aaåååhh*svimnar*

om vi Män överhuvudtaget skulle behöva utstå detta...
..är jag säker på att det skulle finnas en sjukskrivningskod F666
att åberopa för behandling meddelst vila och uppmärksamhet =)=)=)

Tack för en rolig text och ett inre leende !

Å Unna dig en jätteMarabou mjölk var MensTenta Du ! Det är du väl värd !

Tack å kram

/ Crister
2006-01-11

  Anna Grå
Gulligt slut. Förmodligen stämmer dina konspirationsteorier samt lagen om alltings jävlighet. Därför, drick choklad du. Allt jämnar ut sig i slutändan.
2006-01-11

  Last Word Spoken
Å panik ropar titeln

och visst är det besvärlig
att fokusera på tentan
då det är annat i görningen
i kroppen, vissa känner ej
av det och visa lider.

Choklad låter bra!!!
mmmmmmmmmmm

Lycka till med tentan!
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

anna.g