Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid är

 

orden inuti

och tankarna

 

tystnaden


och natten


är stjärnor som väntar

 

 


falla

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-12 05:43



Bookmark and Share


    lory
vackert om det stora Universum
2012-03-06

  Minkki VIP
någon speciell orsak till att Orions bälte finns på flera av dina bilder?
2012-02-24

  Minkki VIP
bättre så här
2012-02-24

    ej medlem längre
Tror denna skulle bli bättre om du tog bort falla, eller satte, på att, före falla...
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP