Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snaran dras åt

Skåda allt runt omkring dig
En order du fått
Säg mig dina sista ord bara
Det är allt...
innan snaran läggs på plats
och dras åt hårt
Kväver syret du andas

Drömmar som leder mot sitt slut...?
Lidandet som leder mot sitt slut...?

En fågel kvittrar till
snaran drogs åt hårt
En sparv faller till marken
Slukas direkt av ormvråkens ve...




Fri vers av Eder Krille
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-01-11 15:16



Bookmark and Share


  ulli
"En fågel kvittrar till
snaran drogs åt hårt
En sparv faller till marken
Slukas direkt av ormvråkens ve..."

spännande språk i dina dikter. Spännande läsning.
Du får till det fastän språket inte alltid är helt korrekt,
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille